Új jelszó kérése
Kategóriák
Kategóriák
Támogatott közhasznú alapítványok, egyesületek
Vásárlóink véleménye
Hírlevél
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
0
1
9
5
6
7
Házhozszállítás

Naptár
2018. November
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 

Dr. Kalmár Mendel Gergely munkássága (2.rész)

Dr. Kalmár Mendel Gergely munkássága (2.rész)

Dr. Kalmár Mendel Gergely hihetetlen nagy eredményeket ért el az utóbbi harminc év kutatásai során és egész életét annak szentelte, hogy egy olyan értékes növényt nemesítsen ki, melyet az emberiség javára lehet fordítani és az egészség megőrzésében nagy szerepet játszhat.

A manapság megvásárolható tönköly kenyér olyan aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi rostokat, sőt, még összetett szénhidrátokat is tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. Hihetetlen, de a tönköly kenyér ásványi anyag tartalma 15-20- szorosa a normál búzából készült pékáruhoz képest. A tönköly fehérjetartalma több, mint 20%, ami génmanipuláció mentes és nagyon hasonló az emberi fehérjéhez. A fehérjék felépítésében fontos szerepet vállaló aminosavakat a szervezet nem képes raktározni, ezért olyan fontos, hogy minél több olyan ételt fogyasszunk, melyek tartalmazzák őket és azonnal fel tudja használni a szervezetünk.

De nézzük, hogy még mit tartalmaz a tönköly, ami szervezetünkre jótékonyan hat. A tönköly kenyér ásványi anyag tartalmáról már beszéltünk, de jó, ha tudjuk, hogy vitaminokban is kimagaslóan gazdag. Ha az átlagos búzát vesszük alapul, akkor ahhoz képest a tönkölybúzában 20-25-ször több vitamin található meg. Az E-vitamin pedig még sütés után is ugyanolyan magas mértékben megtalálható a kenyérben, mint magában a learatott tönkölybúza szemben. Emellett a B vitamincsoport is kimagasló mértékben megtalálható egy szelet tönkölybúza kenyérben.

Ez a rengeteg jótékony hatóanyag mit tesz a szervezetünkben és milyen egyéb hatásait lehet észrevenni?

Ha a hagyományos fehér kenyér helyett IZIKUM tönkölybúza kenyeret tálalunk fel családunk számára, biztosak lehetünk abban, hogy immunrendszerük megerősödik és védve lesznek a környezet ártalmas hatásaitól. Azáltal, hogy a test szöveteit rugalmassá teszi, az öregedés folyamata is lelassul, így később jelentkeznek annak jelei. A fizikai, illetve szellemi teljesítőképesség is javul a tönkölybúza által, így a sportolás és a munkavégzés, illetve tanulás is könnyebben fog menni akár Ön, akár gyerekei számára.

Webáruház készítés